Thursday, November 29, 2007

Projek Hantaran

Muahahahha... aku malas nak cite pasal raya.... aku nak cite pasal lain la

Few weeks ... ermm tak... few days je aku bz dgn Hantaran... anak buah nak kawin lagi.. kali ni kat perak sana nun...heheheh...aku di amanahkan utk buatkan hantaran dia. So aku ni memula tanya nak hantaran macam mana.. dia kata nak kaler itu kaler ini... ikut tema sebelah lelaki la pulak hahahha.. x pe.. bila nak beli barang tukar tema lagi.... heheheh sib baik lum beli... dah buat tetiba kata nak lain plak.. nak canggih plak tapi still under budget.. x pe... no big deal ... so kat bawah ni hantaran yg dah siap di modified menjadikan temanya Gold & Maroon...sila la jamu mata hehehehe:

Chocolate


Handbag

Jam Tangan

Kain Pasang


Alat Makeup



Potpouri

Telakung


heheheh selamat cuci mata... nanti ada masa aku dtg jadi penglipur lara lagi

1 comment:

CresceNet said...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.