Wednesday, September 3, 2008

Ramadhan Datang Lagi

Hari ni dah masuk hari ketiga umat Islam berpuasa...aku masih lagi belum hahahahah biasa la seorang wanita yang normalkan.

Hari semlm sunyi je waktu berbuka... aza dah balik asrama... mira ada kat kg hurm... yg berbuka hanya abg & angah... Malam tadi aku masak fish & chip muahahah jadi western la plak but it is good sekali sekala bertukar selera kan.

Muqmin seperti biasa menghabiskan "hot dog" hehehehehe

Bulan ramadhan opis benarkan muslim staff balik jam 4.30 so sempat la masak. Memang tahun ni aku plan x mo beli lauk.. nak masak sendiri je...baru la terasa berpuasakan.. maklum rumah dah sunyi.

Esok-esok bila dah tua... anak-anak semua dah hidup sendiri mesti tinggal aku dgn abg je... sayu je hati ni. Hurm apa nak buat tu la kitaran hidup manusia...tu yg buat aku semakin rindu kat mak....

Tak tahu nak taip apa lagi...aku ingat nanti aku nak start posting novel aku kat sini la .. nak buat novel aku yg terbengkalai tu hahahha


So tunggu........

1 comment:

miloais said...

hah!
red tak puasa

hik hik hik

ps : selamat berpuasa.. soonnnnn!
hak hak hak