Thursday, May 10, 2007

Salam Perkenalan

Hari ni pertama kali dalam sejarah hidup aku tulis diari kat alam cyber ni. Sebagai permulaan aku mengalu-alukan semua datang kat sini tapi kat sini bukan semua rahsia diri terbongkar la kan heheheh... saje je nak create blog nak tambah kenalan untuk berbincang perihal manusia sejagat dan juga bertukar-tukar pandangan.

Cukup kot permulaan yang pendek ni. Aku pun tak tau nak tulis apa lagi but who knows nanti aku tulis berjela-jela untuk korang dan aku baca hahahahaha

12 comments:

Yatie said...

amboi 3x...maju selangkah kawan aku ni..tahniah! tahniah!..

Salam perkenalan dari ku...heheheh

nora said...

ya selamat membuat mcm umah sendiri la ye...nanti aku paste bebanyak pic makanan home made dari aku hahahha

Jaan said...

wah . tahniah sbb dah terjebak dlm memblog pulak.

Panji said...

syabas.... ke dlm dunia blogger...

zahar said...

tahniah kak nora...anda kini bergelar blogger...hehehe

aku bagi 10 kredit kat hang..cukup?? anything just buzz me kay.

zahar said...

bila mau lepak alif ni?

gambate said...

amboi..lamanya aku tak berada di alam cyber ni..masuk2,dapat berita nora dah ader blog sendiri...tahniah...tahniah
welkum to the club,rajin2 lah update...
yg penting ..klau ader masa free hehe..letak2 lah resepi2 terbaru hang,boleh gak aku belajar hehe

gambate said...

nora...bila nak berbowling ni..rindu lah

nora said...

hahahah... bowling ke... mlm ni x pree la.. mlm ni aku nakpi Gala Dinner utk MIHAS... esok aku cite kat korang di blog aku heheheh

izat said...

lah..baru ternampak bila melayari blog sweetjaan.

anyway, congrats mier sbb dah ada blog sendiri. blog bukan sekadar tempat meluah rasa hati tapi juga pengerat kasih dan menambahkan ukhwah sesama kita.

nora said...

hai izat

selamat datang... mari2.... kasi meriah ini blog hehehehehe

Anonymous said...

ermm tahniah mier.
dah masuk dlm dunia blogger you..

rajin2lah tepek creativiti yg cam diam2 ubi tu..
i likeeee...