Thursday, July 5, 2007

Problem Yg Dah selesai

Hari ni aku happy sebb aku dpt news dari workshop derang dah jumap gear box yg sesuai untuk kete aku.. maklum kete lama kan susah nak cari spare part.. Syiok nya aku.. minggu depan aku leh bawa balik kete... heheheh

hari ni aku bawa bekal bihun goreng je... tapi special la x macam kat kedai tu x best.. ahahahahah masuk lift picit sendiri...

Tengahari boss aku banje makan tapi aku dah kenyang makan bihun so aku order ABC je.. lama ni x makan abc terasa keenakkan nya nak nak di makan/diminum ketika hari panas terik...

Aiyo masuk ari ni dah bape ari opis aku bau durian..ada staff yg jual durian kat opis, naik tersumbat lubang idung aku bau durian hahahha... x pe la ari ni aku happy sebb masalah aku dah settel...

Orang tua2 pesan, Allah tak turunkan ujian dekat hambanya andai dia tahu hambanya itu tidak dpt melalui ujian tersebut, setiap satu ujian adalah untuk menguji keimanan hambanya.... huhuhu kata omputih.. if one door closed, there alwyas another door open for you, search for the next door hahahahah

Dengan perasaan yg happy ni aku balik rumah dengan semangat yang berkobar kobar untuk mengadap dapur la hahahah.. apa lagi masak la .. tu kan hobi aku.. kekekek ada problem masak happy pun masak.. sib baik badan x mcm tong dram kalu tidak haruuuuuuuuuuu

Hahahah aku buat rendang ayam pencen, pehtu bibik masak nasi. Sebab aku buat rendang banyak, aku rebus nasi impit sekali untuk breakfast esok pagi. sambil rebus nasi impit aku buat sambal kacang hahahahha ko mcm nak raya plak rasanya. Pehtu apa lagi aku pun siang sayur mayur segala sebb aku cadang nak buat kuah lodeh plak esok pagi.. huhuhu mcm pagi raya je.

Aiyoooo bila rendang dah masak, kengkonon aku ni dah kenyang, tapi aroma rendang tu dah menggoda aku untuk makan nasi gak hahahah.. adoi la makan nasi jam 11 malam ade ke.. sengal aku ni.. gone prinsip aku jangan makan nasi tgh malam...

chowwwwwwwww

1 comment:

nazyangcute said...

wahaha..tahniah masalah anda telah selesai.mai blog kite plak nnt k.http://nazyangcute.blogspot.com